L'EMD de Valldoreix no és suprimible pel PSC


65 lectures

Última actualització: 07 de novembre del 2012
L'EMD de Valldoreix no és suprimible pel PSC
JR Armadàs
Ciutat Els socialistes surten en defensa de Valldoreix entenent que l'ens està amenaçat
L’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix no és suprimible. Aquesta és l’opinió del PSC de Sant Cugat davant les amenaces que segons els socialistes està rebent l’ens valldoreixenc. Segons ha explicat Ferran Villaseñor, portaveu del partit a l’Ajuntament, per una banda el govern del PP a Madrid ha plantejat eliminar els ens locals menors com Valldoreix i per una altre un informe de l’interventor de Sant Cugat planteja la mateixa opció. En aquest segon cas s’especifica que Sant Cugat assumiria els treballadors de Valldoreix i totes les seves competències territorials.

El PSC ha demanat al govern santcugatenc que digui si és cert que es planteja la supressió de l’EMD i al govern valldoreixenc que trenqui el seu silenci i per defensar la institució. Els socialistes obre la porta a mancomunar serveis entre les dues administracions com per exemple en matèria d’esports, transport públic o neteja. Per últim han fet una crida a la societat valldoreixenca a aixecar-se en favor del seu govern.

Comentarios

Entradas populares de este blog

6- ABRIL DE 2021. LA DIPUTACION DE GUADALAJARA , APRUEBA EN EL PLENO DE 29-3-2021, UNA APORTACION DE 18.000€ A LAS EATIM DE LA PROVINCIA. UN GRAN EXITO DE FEEM Y DE LA AS DE EATIMES DE CLM.

13-04-2016,Andalucía,Comucicado desde F.A.E.M a todas las E.L.A Presentación subvención mantenimiento Edificios Públicos

REPRESENTATES DE LA FEDERACIÓN INDEPENDIENTE DE ENTIDADES LOCALES MENORES SE REUNEN CON EL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE BURGOS.