Els partits, a favor de redefinir el pacte entre Sant Cugat i Valldoreix

Marc Sala | Noticia publicada avui, a les 11:54 | 111 lectures
El partits polítics amb presència al consistori veuen en la propera renegociació del conveni entre l'Ajuntament i l'EMD una oportunitat per redefinir el pacte que regeix les relacions entre les dues administracions. CiU, el PSC, ICV-EUiA i la CUP avalen la continuïtat del govern descentralitzat però amb fórmules com la mancomunació de serveis per millorar l'eficiència i la viabilitat de les prestacions que ofereix l'EMD. El PP, de la seva banda, ha posat sobre la taula estudiar si cal eliminar aquesta administració.
Les declaracions dels partits arriben després que es donés a conèixer un informe de l'interventor en què es proposava eliminar l'administració valldoreixenca per 'duplicació' amb competències de l'Ajuntament.

CiU defensa el model de govern que representen les EMD, però obre la porta a una possible mancomunació de serveis per millora l'eficiència d'aquests. Els nacionalistes també s'han mostrat partidaris que siguin els valldoreixencs els que decideixin el seu futur. El vocal de l'executiva local i tinent d'alcalde, Jordi Puigneró, també ha assenyalat que la propera renegociació del conveni serà el moment de plantejar aquesta situació.

Comentarios

Entradas populares de este blog

6- ABRIL DE 2021. LA DIPUTACION DE GUADALAJARA , APRUEBA EN EL PLENO DE 29-3-2021, UNA APORTACION DE 18.000€ A LAS EATIM DE LA PROVINCIA. UN GRAN EXITO DE FEEM Y DE LA AS DE EATIMES DE CLM.

13-04-2016,Andalucía,Comucicado desde F.A.E.M a todas las E.L.A Presentación subvención mantenimiento Edificios Públicos

REPRESENTATES DE LA FEDERACIÓN INDEPENDIENTE DE ENTIDADES LOCALES MENORES SE REUNEN CON EL PRESIDENTE DE LA DIPUTACIÓN DE BURGOS.